Om oss

Kustens EL är en elfirma som startades av oss, tvillingbröderna Jonas och Martin, i juni 2005. Vi är behöriga elektriker med erfarenhet från både service, entreprenad, industri och datanät.

Vi på Kustens EL har ambitionen att kunden ska känna sig nöjd med det utförda arbetet med tanke på kvalitet, noggrannhet och säkerhet. Vi väljer att använda produkter från kända tillverkare för att hålla en hög materialstandard. Arbetet vi utför är noggrant genomfört och planerat med kunden för att få behov och önskemål uppfyllda.

Vi håller oss uppdaterade på det som händer i branschen och jobbar hårt med att lära oss nya saker och hitta nya utmaningar. Därför har vi idag bred kunskap inom bland annat KNX – fastighetsautomation. KNX skapar en enkelhet och bekvämlighet för sina användare samtidigt som det är väldigt kompetent när det kommer till att lösa de funktioner som man kan tänkas vilja ha i en modern fastighet.

Vår kundkrets består främst av företag men vi vänder oss även till privatpersoner som har behov av renovering, ny- och tillbyggnad.

Vårt lager finns i Laholm och kontor har vi i både Laholm och Halmstad. Vi utför i huvudsak arbeten i södra Halland och nordvästra Skåne.

Martin-H

Martin H. Elverius
Delägare, arbetsledare Laholm
martin@kustensel.se
0736 555019

Jonas-Hammargren

Jonas Hammargren
Delägare, arbetsledare Halmstad
jonas@kustensel.se
0736 555018